LIMAX NETWORK

Ontmoet al onze leden

Gepardo Healthcare - Guus Eijssen

Gepardo Healthcare - Guus Eijssen

Gepardo Healthcare is gespecialiseerd in recruitment, flexibele resourcing en consultancy diensten voor klanten in het gezondheidszorg ecosysteem met focus op het moderniseren van legacy, het verrijken van diensten en het verbeteren van de interoperabiliteit om zo de ervaring van de patiënt te verbeteren en de gezondheidsresultaten te bevorderen

Wiro Dakwerken - Roy Schaefer

Wiro Dakwerken - Roy Schaefer

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten daken, constructies, renovaties en reparaties. Van dakdesign tot spoedreparaties en van nieuwbouw tot terugbrengen in oude glorie. Vakkundig, ambachtelijk en altijd met plezier! Onze klanten zijn particulieren, bedrijven en aannemers. Door lid te worden van Limax Network willen we ons netwerk verbreden en kennis maken met de sport en bijbehorende activiteiten.

Correct Bouw - Yilmaz Sogukcesme

Correct Bouw - Yilmaz Sogukcesme

Wij excelleren in totale afbouw, stucwerk, tegelwerk, schilderwerk, vloerverwarming, ramen en deuren verkoop en plaatsing, sloopwerk, tegelverkoop, en airco's en verwarming. Onze motivatie om deel te nemen aan de Limax Businessclub is simpel: wij geloven dat Limax Network niet alleen deuren opent naar zakelijke kansen, maar ook een netwerk biedt waar gelijkgestemde ondernemers elkaar inspireren en ondersteunen. Samen kunnen we groeien, innoveren en succes delen.

Cox & Co - Wim Cox

Cox & Co - Wim Cox

Cox & Co is een begrip in Roermond en omgeving. Met horecagelegenheden op het Retailpark, Huis & Tuinboulevard, Kazerneplein (entree Designer Outletcenter) en de Roermondse binnenstad ervaren jaarlijks vele honderdduizenden mensen de service, gastvrijheid en kwaliteit van Cox en Co. Maar ook buiten Roermond groeit Cox & Co gestaag, met de Tuincafés in Geleen en bijSTOX Heerlen. Nabij Eindhoven verzorgt Cox & Co de horeca op Meubelplein Ekkersrijt. Allemaal samen vormen zij de familie Cox & Co!

MTR Signing - Marco Tobben

MTR Signing - Marco Tobben

Wij maken jouw signing-producten met vooruitstrevende technieken en geavanceerde apparatuur in ons moderne pand in Herten (Midden-Limburg).

Toren 7 - Ron Timmermans

Toren 7 - Ron Timmermans

Toren7 IT Services uit Roermond adviseert, levert en ondersteunt. Of het nu gaat om het leveren van hard- en software, het volledige beheer van de IT-omgeving of complexere vraagstukken; wij vinden samen een passende oplossing voor jullie situatie. Daarbij zetten we je organisatie centraal. Onze motivatie om lid te worden is het ontmoeten van andere regionale ondernemers.

Beachclub Degreez - Luc van Engelen

Beachclub Degreez - Luc van Engelen

Beachclub Degreez is een multifunctionele event- en feestlocatie. Met andere woorden, Beachclub Degreez kent geen vaste opstellingen. Alle ruimtes, indoor en outdoor, worden geheel naar uw wens en event ingedeeld. Dankzij deze hoge mate van flexibiliteit is Beachclub Degreez de ideale locatie voor een intensieve training met een twintigtal collega’s, een actieve familiedag voor honderd gasten of een zakelijk seminar voor duizend genodigden. Ook voor bruiloften, personeelsfeesten of jubileumfeesten is de beachclub geheel naar wens in te richten. Hoe klein of hoe groot het gezelschap ook is, de intieme setting van Beachclub Degreez blijft altijd behouden.

Upper Invest - Bram Verhaegen

Upper Invest - Bram Verhaegen

Upper Invest staat open voor investeringen in onder andere onroerend goed-projecten, regionale groeibedrijven en herontwikkelingsprojecten. Ervaren ondernemers Bram Verhaegen, Aziz Mahnin en Maurice Daamen kennen de regio, zijn ambitieus én sociaal. Dit gedreven team stelt een persoonlijke benadering voorop. Upper Invest opereert onafhankelijk en zelfstandig en beschikt over een groot (internationaal) netwerk en een bewezen track record in de (internationale) business-to-business handel en de consumentenmarkt.

Van Mossel Ford - Frank Janssens

Van Mossel Ford - Frank Janssens

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group is met ruim 6.600 medewerkers in 75 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste automotive bedrijven in de Benelux. Ons bedrijf telt meer dan 400 vestigingen in België, Duitsland, Verenigd koninkrijk, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Van Mossel is in Nederland dealer van de merken Abarth, Alfa Romeo, Audi, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Ford, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maxus, Mercedes-Benz, MG, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Škoda, Smart, Volkswagen & Volkswagen Bedrijfswagens.

Grandcare - Rianne van den Berg

Grandcare - Rianne van den Berg

GrandCare biedt in Regio noord, midden en oost Limburg en ambulante begeleiding vanuit de JW en WMO.

FCTRY Digital Agency - Nick

FCTRY Digital Agency - Nick

Fctry is een full-service Digital Agency, of ook wel vaker marketingbureau genoemd uit Herten. Wij hebben ons volledig gericht op het optimaal ontzorgen van zowel de beginnende als bestaande bedrijven op het gebied van digitale oplossingen. Wij ontwikkelen & implementeren scorende webshops, schrijven doelgerichte teksten, we ontwerpen onderscheidende huisstijlen, bouwen resultaatgerichte websites, schieten foto-content en coole (drone) video's, onderhouden jouw social media en ondersteunen jou als ondernemer op ieder digitaal vraagstuk.

Mannen van 80 - Rik Hurks

Mannen van 80 - Rik Hurks

We zijn een Limburgs bedrijf en trots op onze afkomst. Daarbij zijn we dagelijks met (top)sport bezig en vinden we het maken van nieuwe verbindingen erg waardevol. Bij de Limax Businessclub is dit eigenlijk allemaal gecombineerd. Hiermee hopen we ons netwerk regionaal goed te versterken en de club te helpen bij hun ambities.

XXL Nutrition - Jesper Verkoelen

XXL Nutrition - Jesper Verkoelen

XXL Nutrition staat al jaren bekend om het grote aanbod supplementen. Waarbij kwaliteit en innovatie voor ons de hoogste prioriteit hebben. Alleen de beste grondstoffen worden gebruikt voor onze producten. Zo is XXL Nutrition een begrip geworden onder zowel professionele als recreatieve sporters. Producten als whey proteïne, creatine, aminozuren, weightgainer, pre workout en natuurlijk onze sportkleding worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Onze producten zijn voor elke sport en elke sporter te gebruiken, vandaar dat wij ook in de volleybal wereld actief zijn!

Vivere - Pascal Ketelaars

Vivere - Pascal Ketelaars

Vivere hecht veel waarde aan het ondersteunen van lokale verenigingen om hun positie te versterken, zowel op lokaal, nationaal als internationaal niveau. Het is inspirerend om te zien hoe samenwerkingen, zoals die van het Limax Network bijdragen aan het creëren van waardevolle lokale + regionale verbindingen en kansen.

Regio Service - Peter Hermans

Regio Service - Peter Hermans

Om meer verbinding te krijgen in Midden-Limburg, is LIMAX een perfecte club/partner. Regio Service is een BETROUWBARE partner, die staat voor KWALITEIT en werkt vanuit POSITIEVE energie waar bijna alles kan VRIJHEID.

Houben Souren - Etienne Souren

Houben Souren - Etienne Souren

Houben Souren levert audiovisuele oplossingen voor efficiënt vergaderen, hybride werken, presentaties en onvergetelijke evenementen. Als toonaangevend audiovisueel bedrijf denken we met je mee om jouw project of evenement te laten schitteren. Of het nu gaat om aankoop, lease, AV as a service, huur of onderhoud van audiovisuele apparatuur, bij Houben Souren vind je een breed scala aan oplossingen. Als lid van het Limax netwerk willen we graag nieuwe partners leren kennen en samen genieten van sportieve topprestaties.

Spando - Ronnie Houben

Spando - Ronnie Houben

Ik besloot lid te worden van het Limax Network omdat ik het een mooi initiatief vond. Ik wil graag helpen en bijdragen en mijn lidmaatschap is een eenvoudige manier om samen met anderen de toekomst van VC Limax te versterken.

Keijbeck Opleidingen - Roger Keijbeck

Keijbeck Opleidingen - Roger Keijbeck

Van voetbal naar volleybal, sport is mijn hobby. Rob Bontje, speler bij Limax en tevens familie, en goede vriend Maurice Daamen maken mijn sportbeleving extra bijzonder. Niet alleen supporter, maar ook leverancier van de spelersbus bij uitwedstrijden. Samen vormen we een hechte gemeenschap, gedreven door liefde voor sport en sterke onderlinge banden.

Mediatastisch - Cas Wolters

Mediatastisch - Cas Wolters

We steunen graag de Limburgse verenigingen om Limburg op de kaart te zetten in Nederland en daarbuiten. Het is mooi dat dit ook hand in hand gaat met Limax Network zodat er meer mooie regionale samenwerkingen ontstaan.

Van Geleuken Infra - Jac van Geleuken

Van Geleuken Infra - Jac van Geleuken

Van Geleuken Infra werkt aan de ondergrondse infrastructuur. Door middel van graaf- en kabelwerken, boringen en leidingwerken realiseren wij de aanleg van distributrienetten, transportleidingen en nutsvoorzieningen (gas, water en elektriciteit). We zijn lid geworden van Limax Network omdat we het leuk vinden om op deze manier een bijdrage te leveren aan topsport!

Timmermans Kantoor en Omgeving - Wendy van Vlodrop

Timmermans Kantoor en Omgeving - Wendy van Vlodrop

We hebben alles in huis om inrichtingsconcepten van organisaties van begin tot eind te realiseren voor de werk- zorg én leer omgeving. Van kantoor of vergaderruimte tot kantines en complete zorginstellingen. We ondersteunen graag mooie lokale initiatieven waarbij de jeugd een kans krijgt om deel te nemen aan topsport. Toen Maurice Daamen hiervoor onze steun en sponsoring nodig had hebben we geen moment getwijfeld om hieraan mee te doen.

Hoynck - Jos van Lier

Hoynck - Jos van Lier

Met de sponsoring van Limax hopen wij een bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap. Door middel van sponsoring, zien we een kans om niet alleen ons netwerk te verbreden, maar ook om concreet iets terug te geven aan de regio.

Lean HR - William Bremmers

Lean HR - William Bremmers

Wij geloven als organisatie dat ons succes schuilt in het hebben van kennis. Kennis van onze doelgroepen, kennis van de lokale omgeving en ook van de arbeidsmarkt. Deze kennis vergaren en verankeren we middels onze community gedachte. Deze visie sluit natuurlijk heel mooi aan bij het Limax netwerk. Een netwerk met als gemeenschappelijke deler volleybal. Een gepassioneerde groep met maar 1 doelstelling…Kampioen van Nederland worden. Dus mooie ambities. Kortom het Limax netwerk omhelst alles waar LEAN HR zich in herkent en ook graag wil omarmen en bij wil horen.

Holbox - Jan Hol

Holbox - Jan Hol

Al ruim 45 jaar levert Holbox unieke kartonnen displays die zich onderscheiden op het vlak van duurzaamheid, creativiteit en innovatie. Holbox biedt een allesomvattende service voor Instore Communicatie, waarbij alles intern wordt geregeld: van ontwerp en initiële schets tot productie, het verpakken en de logistiek. Wij zijn lid geworden van Limax Network omdat we graag ons steentje bijdragen aan netwerken én topvolleybal in de regio.

Flexibility Limburg - Anouk Hendriks

Flexibility Limburg - Anouk Hendriks

Wij zijn lid geworden van Limax Network ter uitbreiding van ons netwerk in Midden-Limburg. Wat ons aanspreekt is dat Limax Network een startende businessclub is en wij graag aan het begin staan van nieuwe verbindingen.

Rabobank - Saskia Robinson

Rabobank - Saskia Robinson

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met onze stakeholders zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. In Midden-Limburg bedienen we particuliere en zakelijke klanten en met Rabo ClubSupport bieden wij ondersteuning aan het verenigingsleven. Met altijd als uitgangspunt: samen bereiken we meer dan alleen. Rabobank is trotse partner van NEVOBO en sponsor van VC Limax. Onze motivatie voor Limax Network is het ontmoeten van andere sponsoren en andere sympathisanten van VC Limax.

Oolderhof - Frank Cergnul

Oolderhof - Frank Cergnul

Ik ben lid geworden van het Limax netwerk om op de eerste plaats VC Limax te supporten. Veel volleyballers verblijven bij Oolderhof, er worden diners georganiseerd alsook vergaderingen / bijeenkomsten van de spelers en staf. De connectie met andere ondernemers en zakenrelaties nu het netwerk steeds verder uitbreidt is geweldig en dit brengt nieuwe relaties met zich mee, alsook nieuwe ideeën en mogelijkheden voor de toekomst.

Zuiderhuis Assurantiën - Mike Aretz

Zuiderhuis Assurantiën - Mike Aretz

Wij zijn fan van Limax! Wij supporten de ambities en successen van Limax en de sneltreinvaart waarin zij zich neerzetten als dé volleybal profclub van het zuiden. Daarbij hebben zij oog voor het creëren van mooie maatschappelijke verbindingen door middel van sport. Samen met andere ambitieuze ondernemers uit de regio kijken wij er naar uit om de verbindingen met elkaar en de regio verder te versterken.

Saam Doet Het - Lars van Engelen

Saam Doet Het - Lars van Engelen

Realiseert gratis voertuigen voor zorginstellingen en middelbare scholen middels haar eigen fondswervingsconcept. Klanten krijgen voor 5 jaar lang de beschikking over een gratis voertuig. Motivatie om deel te nemen aan Limax Network is het graag willen netwerken met lokale ondernemers uit de directe omgeving.

Schuren Uitvaartzorg - Bart van Neer

Schuren Uitvaartzorg - Bart van Neer

De uitgesproken ambitie, professionele aanpak en de maatschappelijke rol van betekenis welke genomen wordt spreekt ons aan om ook een bijdrage aan te leveren aan Limax Network. Naast de ondersteuning van een topsport club welke in hetzelfde dorp als ons is gevestigd is er ook ruimte om het bedrijfsmatige netwerk verder uit te breiden door deelname aan de georganiseerde activiteiten.

Black Label Hotels - Martin Hendricks

Black Label Hotels - Martin Hendricks

De motivatie om lid te worden van Limax Network is om een nieuw netwerk aan te boren in midden-Limburg met interessante ondernemers.

Levante Lease - Har Gootzen

Levante Lease - Har Gootzen

De motivatie om lid te worden van Limax Network is met name om de bestaande klantenkring van Levante Lease mee te nemen naar de wedstrijden en deel te nemen aan het B2B-netwerk!

Joep Telecom - Joep Waeijen

Joep Telecom - Joep Waeijen

Met Maasbracht en Linne als middelpunt tussen mijn winkels, zit Limax midden in mijn verzorgingsgebied. Graag wil ik hier deel van uitmaken om persoonlijk nog een groter en sterk netwerk te verkrijgen.

Interior Collective - Mike Verdam

Interior Collective - Mike Verdam

Wij zijn een team van specialisten op het gebied van Interieurontwerp, maatwerkinterieur en projectinrichting. Dit alles hebben wij onder 1 dak zodat er korte lijnen zijn om voor de klant een zo goed mogelijk eindresultaat te behalen. Wij zijn lid geworden van Limax Network vanwege het willen ondersteunen van plaatselijke sport en op een informele manier nieuwe mensen en bedrijven leren kennen.

Briggs & Stratton Netherlands BV - Sjoerd van de Velde

Briggs & Stratton Netherlands BV - Sjoerd van de Velde

Fabrikant van tuin en parkmachines met specificeke productlijnen voor de professionele gebruiker en consument. Toonaangevend in zero-turn grasmaaiapplicaties alsmede een groot assortiment in gras renovatie machines. Onze motivatie voor deelname aan de Limax businessclub is het steunen van duurzame lokale sportieve initiatieven en voor de verwerving van lokale naamsbekendheid.

AVD Interieur Architecten - Arnie van Dun

AVD Interieur Architecten - Arnie van Dun

Arnie van Dun interieurarchitectuur, opgericht in 2009, excelleert zowel in particulier als zakelijk interieurontwerp, inclusief recente toetreding tot het jachtontwerp. Hun indrukwekkende portfolio weerspiegelt hun reputatie voor prachtige, op maat gemaakte interieurs die klantverlangens vervullen en voortdurende marktaanpassingen aankunnen. Motivatie om lid te worden van Limax Network is voornamelijk om andere connecties te leggen met ondernemers uit de regio.

Finatics - Sacha van Wissen

Finatics - Sacha van Wissen

Met de mentaliteit van een topsporter staan wij dagelijks voor je klaar. Finatics is het accountants- en belastingadvieskantoor met een uniek lidmaatschap. Wij houden van duidelijkheid en hanteren vaste all-in tarieven.

AOKE EUROPE BV - Joeri Drenth

AOKE EUROPE BV - Joeri Drenth

Bij AOKE doen we ons best om deel te nemen aan de maatschappij en terug te geven aan de gemeenschap. Dit doen we door grondstoffen te gebruiken die op zijn minst gerecycled kunnen worden en het liefst al voorkomen uit gerecyclede materialen. Door partnerschappen aan te gaan die bijdragen aan een betere wereld hopen we onze voetafdruk op de planeet zo klein mogelijk te houden. Door onze deelname aan de Limax businessclub willen we ook lokaal onze bijdrage leveren.

 NUMIDIA - Maurice Daamen

NUMIDIA - Maurice Daamen

Het ondersteunen van plaatselijke sport, en op een informele manier nieuwe mensen en bedrijven leren kennen.

Bouwbedrijf Leon Corstjens BV - Leon Corstjens

Bouwbedrijf Leon Corstjens BV - Leon Corstjens

Als bedrijf ben je onderdeel van de samenleving. In deze samenleving wonen en werken wij, groeien onze kinderen op en is een goed en gezond leven van levensbelang. Limax is voor mij een voorbeeld van op een leuke en gezonde manier sporten en samen zijn.